Al ruim 60 jaar een voetje voor in orthopedie

Uit liefde voor de voet

Je zou het ze niet aangeven maar onze voeten leggen tijdens ons leven gemiddeld drie keer de omtrek van de aarde af en daarbij torsen ze heel wat gewicht. Reden te meer dus om er van jongsaf aan de grootste zorg aan te besteden en onvoorwaardelijk voor kwaliteitsschoeisel te kiezen. Wie zijn voeten lief heeft, wil enkel het beste. En dat vergt pure vakkennis en absolute passie voor het beroep. Het is dan ook geen toeval dat Orthopedie Beeckmans al meer dan 60 jaar een voetje voor heeft in orthopedie en steunzolen.

Orthopedie Beeckmans is een familiebedrijf volgens de allerbeste traditie. Wat in 1943 begon als een schoenherstellerij evolueerde algauw naar een speciaalzaak voor orthopedische schoenen en steunzolen. Zijn jarenlange expertise heeft van Orthopedie Beeckmans een toonaangevend bedrijf gemaakt met een uitstekende reputatie. De huidige zaakvoerders Philippe en Patricia Beeckmans leerden de knepen van het vak tijdens gerenommeerde opleidingen in binnen- en buitenland en bouwden de zaak verder uit tot een ultramodern bedrijf met gesofisticeerde machines die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Orthopedie Beeckmans staat synoniem voor precisie en volmaaktheid. Dat vertaalt zich in een grote bedrevenheid in de klassieke aanmeetmethodes. Bovendien kan de maatname geperfectioneerd worden met behulp van een computergestuurd drukmetingssysteem en videotoepassingen voor een nauwgezette loopanalyse. Naast de traditionele werkmethodes is Orthopedie Beeckmans bovendien volledig vertrouwd met de allernieuwste technieken. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogtechnologische materialen die superieure resultaten garanderen op het vlak van lichtheid, soepelheid en stevigheid en zich bovendien lenen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zelfs sporters hoeven niet op hun honger te blijven.

De orthopedische schoenen van Orthopedie Beeckmans zijn uitermate geschikt voor het opvangen van gebreken en misvormingen van voetgewrichten. Ook voor beenlengteverschillen, amputaties, resecties, motorische en neurologische stoornissen en andere loopproblemen heeft Orthopedie Beeckmans de juiste oplossing in huis. Naast orthopedische schoenen vervaardigt Orthopedie Beeckmans tevens orthopedische (sport)steunzolen die het gepaste antwoord bieden op problemen met varus- of valguskanteling van het hielbeen, overbelaste gewrichten, stressfracturen, overbelasting van drukpunten of het syndroom van Morton. Speciaal voor diabetici zijn er preventieve en curatieve steunzolen.

Ongeacht het probleem, Orthopedie Beeckmans weet het in de hoogst mogelijke mate te verhullen door de uiterste zorg die wordt besteed aan het esthetische aspect. Dat vertaalt zich in een bijzonder ruime keuze aan modellen, variërend van klassieke ontwerpen tot hedendaags schoendesign. Zelfs sportschoeisel, sandalen en gummilaarzen behoren tot de mogelijkheden.

Orthopedie Beeckmans, da’s nu eenmaal vakmanschap ten voeten uit.