Orthopedie Beeckmans

Odon Warlandlaan 8
1090 Jette
T: 02/427.11.74
F: 02/426.71.00

Enkel op afspraak. Open op weekdagen en zaterdagvoormiddag.

Met het openbaar vervoer:

Metro Belgica hier kan de tram 51, richting Stade (Heizel) genomen worden voor 1 halte.
Afstappen aan de halte Odon Warland. De Odon Warlandlaan kruist hier de Charles Woestelaan. Links afslaan.
We bevinden ons op het nummer 8.

Metro Simonis: hier kan de tram 19, richting De Wand (Heizel) of de tram 9 richting (UZ-VUB/Dikke Beuk) genomen worden voor 1 halte. Afstappen aan de halte Broustin. De Gielelaan nemen, op het rondpunt de 2de straat rechts. We bevinden ons op het nummer 8.

Tram 19: afstappen aan de halte Broustin. De Gielelaan nemen, op het rondpunt 2de straat rechts. We bevinden ons op het nummer 8.

Tram 9: afstappen aan de halte Broustin. De Gielelaan nemen, op het rondpunt 2de straat rechts. We bevinden ons op het nummer 8.

Tram 51: op de Woestelaan, afstappen halte Odon Warland. De Odon Warlandlaan kruist hier de Charles Woestelaan. We bevinden ons op het nummer 8.

Bus 14: afstappen aan de halte Firmin Lecharlier. Aan de Levis Mirepoixstraat links afslaan.
Rechtdoor aan het rondpunt (er is een Carrefour Express) links afslaan, terug links is de
Odon Warlandlaan. We bevinden ons op het nummer 8.

Met de wagen:

Komende van het centrum van Brussel, via de tunnels:
Uitrit Simonis, aan de lichten de Jetsesteenweg nemen (middelste rechts van de 3 straten),
Altijd rechtdoor, op het eerste rondpunt rechtdoor, aan het 2de rondpunt (met parkeerplaats voor auto’s in het midden) 1ste straat rechts. We bevinden ons op de nummer 8.

Komende van de ring:
Afrit Koekelberg, de Keizer Karellaan nemen tot aan de Basiliek, rechts afslaan en langs de Basiliek de Pantheonlaan blijven volgen tot Simonis. Op het rondpunt (vlak voor Simonis), links afslaan op de Jetselaan tot het rondpunt met de Carton de Wiartlaan. Rechts afslaan.
Aan het volgende rond punt slaat u links af de Jetsesteenweg in en u komt daarna aan een groot rond punt waarop wagens geparkeerd staan, hier neemt u de 1ste rechts.
We bevinden ons op de nummer 8.

Komende van de ring:
Uitrit UZ-VUB Jette, komende van op de buitenring:
Links afslaan, de Tentoonstellingslaan volgen, altijd rechtdoor tot aan de kruising met de Lakenselaan, Links afslaan om de Lakenselaan te volgen, dan de tweede rechts (Jetselaan). Rechtdoor,de Jetselaan blijven volgen, aan het volgend rondpunt slaat u links af en neemt u de Carton de Wiartlaan. Aan het volgende rond punt slaat u linksaf, de Jetsesteenweg in en u komt daarna aan een groot rondpunt waarop wagens geparkeerd staan, hier neemt u de 1ste rechts. We bevinden ons op de nummer 8.

Uitrit UZ-VUB Jette, komende van op de binnenring:
Aan de uitrit links afslaan, en verder aan de lichten rechts afslaan naar de Tentoonstellingslaan, altijd rechtdoor tot aan de kruising met de Lakenselaan, Links afslaan om de Lakenselaan te volgen, dan de tweede rechts (Jetselaan). Rechtdoor,de Jetselaan blijven volgen, aan het volgend rondpunt slaat u links af en neemt u de Carton de Wiartlaan. Aan het volgende rond punt slaat u linksaf, de Jetsesteenweg in en u komt daarna aan een groot rondpunt waarop wagens geparkeerd staan, hier neemt u de 1ste rechts. We bevinden ons op de nummer 8.